Free your MIND

Those who are crazy enough to think they can change the world, usually do

marți, 24 februarie 2009

Fara muzica viata ar fi o greseala...


Ce melodii ascultati in diverse momente ale vietii?

Daca doriti sa ascultati melodiile pe care le prefer click pe ele:







1.Cand sunt fericit:


2.Cand sunt nefericit:


3. Cand intampin o problema:


4.Cand sunt plictisit:


5.Cand nu am chef de nimeni si de nimic:


6.Cand vreau sa ma destind:


7.Cand vreau sa imi vars nervii:

8.Cand sunt tradat:


9. Cand lumea e a mea:


10.Cand sunt sub aripa lui Bachus sau a lui nea’ Verde:


Si ar mai fi multe altele.Nu de alta dar sufar de melomanie :))

Astept parerile voastre despre aceste melodii si totodata cateva din melodiile pe care le ascultati voi in situatiile mai sus mentionate.

29 de comentarii:

qttip spunea...

bune piesele..majoritatea se regasesc si in playlistu meu :D
..eu ascult cam asa..
1.cand sunt happy
Nickelback – Rockstar
t-pain - church
cassidy - i'm a hustla
Timbaland - bounce
The game - Put you on the game
etc etc
2.cand sunt nefericit
Ombladon - ultimul tren
Cumicu - iarasi luni
Veritasaga - Spune-mi
Snow Patrol - Set the fire to the third bar
Bitza - Razboi in doi
Bitza - Memento mori
Bitza - Fapte bune
Lamb - Gabriel
Gary Jules - Mad world
Lifehouse - Storm
Lifehouse - Everything
B.U.G Mafia - O lume nebuna
etc etc
3.Cand sunt plictisit
Vama - Suflet normal
Vama - Vino sa visam sub apa
Vama - 17 ani infinit
Oliver - Corabier
Oliver - TSS
etc etc
4.Cand vreau sa ma destind
Enya - May it be
Enya -Only time
Sarah McLachlan - Angel
Sarah McLachlan - Fear
The cat empire - The lost song
Seal - Kiss from a rose
goo goo dolls - iris
Sunlounger - Lost(chill)
U2- electrical storm
etc etc
5.Cand vreau sa imi vars nervii
Parazitii - cand va umplem de flegme
CTC - al 13-lea ceas
CTC - Vorbe din context
etc etc
6.Cand lumea e a mea
AC-DC - thunder struck
Lacuna Coil - What i see

si multe altele..:D

zuPPazThaR spunea...

Frumoase piesele qttip...Nu stiu cum de am uitat de Cumicu pentru care am un respect deosebit...E un tip foarte bun in ceea ce face.

qttip spunea...

dap...se numara si printre favoritii mei ;)

Unknown spunea...

interesant.... unele deintre melodi le ascult si eu... mai ales cele pe care le asculti cand esti nefericit...
insa mie numi place sa fiu conditionat.... de aceea am tottimpul un mp4 la mine cu aproape tata muzica pe care o ascult... de la Bitza si arssura pana la Nightwish - Sleeping... de obicei imi vine boala pe o singura mel... pentru o vreme... asa ca eu nu pot avea o eventuala clasificare.... pur si simplu ascult ce simt in momentul ala... iar de cele mai multe roi ma plictisesc de anume mel... dar revin la ele... din greseala, nimerea sau pur si simplu miam adus aminte de ea... !!!!!!



la lista asta de mel imi plac 2 mari lucruri:



1 nu esti conditionat de un stil de muzica... asculti pentru ca iti place si nu pentru ca esti etichetat pe un stil sau semnat de o anumita formatie


2 nu sunt manele, bine asta era si de asteptat...



Multa inspiratie!!!!

Unknown spunea...

Avertisment:
* pentru sănătatea dumneavoastră [și pentru păstrarea replici pe acest blog] evitaţi postarea de titluri de manele ca reply la această postare!!!

=)))

înca nu am terminat lista :P

zuPPazThaR spunea...

Handesion si eu sunt cu empetreiu'n urechi...De ceva timp sunt putin paranoic...Ma uit in spate din 5 in 5 minute cand mai merg pe alei....Nu de alta dar era sa fiu calcat de masini de cateva ori...Deci ai grija!
Nu sunt fixat pe un anumit gen de muzica...Cu toate ca inclin spre hip-hop...Dar pentru asta ma simt la fel de bine cand ascult si rock/pop/ambientala/clasica...Am mici probleme cu muzica house...Daca ascult mai mult de 30 de minute ma apuca o drere de cap...La propriu. Cat despre manele...:)) nu le suport

Hani...of of...Sti tu ce spui acolo :))
Si ai dreptate...Vezi, iti mai dau dreptate din cand in cand...Daca vor fi postate denumiri de manele...Comentariul va fi cu siguranta sters(cu toate ca pana acum nu am facut asa ceva)...In general sunt tolerant...Dar nu si cand vine vorba de manele...Dupa cum am mai spus...NU sunt GEN MUZICAL!!!

Adi spunea...

zuppa, suntem in aceasi oala cand e vorba de mers pe strada cu mp3u-n urechi :))
Cat despre partea muzicala, inclin spre rock, rock-ul clasic si balade, rock, desigur
pentru cei care indragesc muzica usoara (pop, sau ce-i asta? habarn n-am) va recomand sa aruncati o privire
Sophia-My Love

Anonim spunea...

Sincer să fiu, nu m-am gândit niciodată dacă am anumite melodii pe care le ascult în anumite momente ale vieţii. Mi-ai dat o temă de gândire...

zuPPazThaR spunea...

Adi melodia spre care ai facut trimitere este foarte frumoasa...Personal imi place.Si pe deasupra este "Made in Romania"...Daca tot ai deschis subiectul...acum ma intreb cum dracu, sau pe ce criterii s-ahotarat ca melodia aia cu "femeile din balcani" e ai buna decat cea a Sophiei...Inca o enigma...

Cristian ma bucur ca ti-a fost de folos acest post si sper ca vei reveni cu cateva exemple :)Nu ne lasa in ceata. Spor la gandire!

Adi spunea...

nu am inteles exact la ce te-ai referit cand ai facut comparatia. Daca te refereai la EuroVision, atunci melodiai Sophie-ei nu a fost mai buna sau mai proasta, deoarece ea nu a concurat...
Cat despre eurovisionul romaniei... mai bine...nu. Anul trecut puteam fi reprezentati de suedezi cu piesa "Shine" care e difuzata la radio zilnic, chiar si azi...dar nah...

zuPPazThaR spunea...

Si totusi cum a ajuns melodia aia cu balcanii...aia e buba mea...Nu de alta dar exista cel putin una mai buna...
Singurul aspect legat de eurovision care ma intereseaza este imaginea tarii. In fine...
Incei subiectul...Poate il voi dezbate in alte circumstante...Nu de alta dar suntem mai mult decat off-topic,

Adi spunea...

My bad....
As avea cateva intrebari legate de postul tau.
Prima suna cam asa: tu esti cam des tradat? sau cum ai ajuns sa ai 3 melodii care le asculti in astfel de circumstante?
Apoi, ai melodii care le asculti oricand indiferent de stare? Sau, daca ai stare de plictis, si in random-ul winampului (sau radio) vine o melodie care o asculti de obicei cand esti vesel, sau cand bei.. ce faci? dai skip? sau o asculti?
Eu de exemplu am melodii care le ascult cu muulta placere oricand la orice ora, de mii de ori fara sa ma satur si aici ii anunt pe Rod Stewart, Smokie, Iris sau alte asemenea formatii

zuPPazThaR spunea...

Am de fapt chiar mai mult de 3...dar alea mi-au venit in minte. Personal prin tradare inteleg orice gest care se opune ideii de prietenie si devotament.

Acum la a doua intrebare...daca am o stare normala de dispozitie de obiecei las muzica sa cante aleator. Insa de exemplu daca am o stare de kkt nu pot asculta o melodie vesela...Stiu, cei mai multi oameni incearca sa asculte ceva care sa le distraga atentia...Sa zicem ca eu sunt mai masochist. Totodata evit sa ascult melodii cu un mesaj puternic atunci cand am o stare relativ buna de dispozitie...Nu de alta dar nu vreau sa o stric :))
Hai sa iti explic astfel....Melodiile enumerate ma ajuta sa ma exteriorizez. Un exemplu concludent: M-a enervat o persoana extrem de tare...Decat sa merg sa ma rafuiesc cu ea mai bine ascult o melodie super violenta si ma linstesc...Intelegi ideea?

Unknown spunea...

mie nu`mi place ca ai prea multe de ascultat cand esti nefericit/trist... si nu e faina starea aia...chiar cele mai multe le ai acolo

sa mai lungesti lista de la primu punct :P

zuPPazThaR spunea...

Cu greu am gasit melodiile alea si tu mai vrei?:))))
Ir alea de la "nefericit" erau cu mult mai multe...Dar nu vroiam sa planga oamenii care trec pe aici :)
Hai ca am sa incerc sa mai caut :D

Anonim spunea...

Zuppa,eu ascult melodiile de la Smokie,Abba,The Killers pentru ca astea imi plac cel mai mult si astea le ascult indiferent de starile mele asa ca eu nu pot sa clasific melodiile dupa starile mele. In afara de astea mai ascult si altele, de exemplu R.I.O., Holograf, Voltaj, muzica clasica etc.
P.S.Unele melodii pe care le asculti tu le ascult si eu. Interesanta idee.Bravo

zuPPazThaR spunea...

Merci Anonim ca ne-ai imparatasit preferintele tale muzicale si totodata ca ti-au placut si unele dintre cele amintite de mine.

LiaLia spunea...

Eeee, ce lumină s-a făcut la tine pe blog, Zup! :) Muuult mai bine pt ochii mei :D La mine lista e interminabilă. În general sunt relaxată şi voioasă, aşa că ascult de toate, de la Metallica, Judas Priest şi Iron Maiden, la U2, The Cranberries, Madness, Nick Cave şi Les Negresses Vertes, la Cesaria Evora, Celentano, Rita Pavone şi Amalia Rodrigues. La melancolii blegoase ascult Madonna-The power of goodbye, Cohen şi Pupo-Su di noi, când am nevoie de inspiraţie creativă Vivaldi, Beethoven şi Chopin, la volan merge bine soundtrack-ul din Pulp Fiction, când îmi bate inima mai tare Amy MacDonald-Run, Jason Mraz-Lucky şi alte dulcegării, când mă apucă pasiunea un tango pe care ţi-l recomand cu căldură (http://www.youtube.com/watch?v=2KGvDnn8xwQ), descoperit muuult înainte de mediocrul film pe a cărui coloană sonoră e. Când îmi vine să dau cu basca de pământ, îmi dau o stare deosebit de bună două melodii ruseşti: din Fata fără zestre a lui Mihalkov (e la mine, Dedicaţie pt Neamţu Ţiganu) şi inegalabilul cor al armatei ruse cu Kalinka (http://www.youtube.com/watch?v=C_A7Hu0uKNw). Când îmi vine de dor de ducă ascult Manu Chao (că asta am ascultat pe autostrăzi pe afară astă vară) şi Dire Straits-Sultans of swing. Şi mai sunt atât de multe, dar nu mai e loc :)

Blogger spunea...

Daca esti intr-adevar pe ideea free your mind, eu zic ca o sa te intereseze blogul meu:
http://empoweringthoughts.blogspot.com/
Esti binevenit, baga si tu comentarii daca vrei/poti
ms

zuPPazThaR spunea...

Lia...ma bucur ca iti place...Ai vrut lumina s-a facut .. :P Asta ca sa vezi ca tin cont de sfaturile oamenilor si ca ma intereseaza sanatatea cititorilor mei :))
Interesanta muzica pe care o asculti...Si din cate am observat ai inclinatii spre muzica vesela...Eu sunt putin mai pesimist din fire...asa ca, deh se explica :))
Sunt frumoase...cateva dintre ele nu le stiam pana acum...deci iti multumesc pentru ca mi-ai deschis noi orizonturi.
App...intr-un post aveai citate din Parazitii...Sa inteleg ca este o exceptie?!

zuPPazThaR spunea...

Tezuka multam pentru invitatie...ti-am dat un add...si cu siguranta iti voi viola intimitatea in seara asta :)

LiaLia spunea...

Zup, Paraziţii sunt de mare excepţie! Am un mod special de a-i asculta :D Cu prietena mea cea mai bună alături, în maşină, ea blondă, eu din când în când (momentan roşcată :p), două prinţese delicate, cărora băeţi jmecheri le rânjesc fasolea, iar noi dăm geamul jos ca să se audă: "facem slalom printre cretini, ca să trăim şi ne dăm de ceasu morţilor mă-tii când te întâlnim,
ai 2 clase primare, eşti poreclit ganditoru', să nu faci lecţii cu copilu' că-i distrugi viitorul". După care clipocim delicat din gene :D Să mă ierte Îngerul pentru cuvintele urâte, nu sunt ale mele :)

zuPPazThaR spunea...

Esti super-soada Lia,...
Daca mai vrei ceva bun incearca si Cumicu(e un tip din cluj, la inceput de drum, dar care face treba mult mai buna decat au facut Parazitii la inceputul carierei...Ii tin pumnii sa se faca mare), Vescan(putin cam trist mesajul dar merita...tot ardelean ghe' la Cluuuuj...muzica lui ma atinge bine)Si fostu Profethu', actual Rashid(din trupa C.I.A.E tare tipul...)...Daca vei asculta sa imi impartasesti si mie parerile tale.
In legatura cu Ingerul...ce pot sa spun?!Este un fel de CNA al blogurilor :)) Sa nu te superi pe mine...e doar o gluma nevinovata :D

Ingerul tau spunea...

:))) Asta a fost pentru Lia :)
Tare postul, original, n-am vazut altul la fel :)
Prea multe muzici ca sa le pot accesa inainte de comment .
Totusi eu nu prea ascult rap sau ce seamana cu el pentru ca intre 15 si 19 ani am ascultat f mult rock... :)
O mai dau si acum pe cate un Doors , Bob Dylan sau Beatles
E posibil ca valoarea unui gen muzical sa aiba legatura si cu vechimea lui...
Ma extaziez intotdeauna cu Boleroul lui Ravel. :)
De la Michael imi place foarte mult They Don't Care About Us
De altfel a cam patit-o dupa melodia asta : "You know I do really hate to say it
The government don't wanna see
But if Roosevelt was livin'
He wouldn't let this be, no, no"
Some things in life they just don't wanna see
But if Martin Luther was livin'
He wouldn't let this be"
:) CNA nu vreau sa fiu decat pentru sufletele voastre... see you

zuPPazThaR spunea...

Ingeras...Rapul si rock-ul sunt doua genuri extrem de placute daca sti ce sa asculti, si aici intervine selectia.
Cat despre Jackson are multe melodii frumoase...Mie imi place muzica lui, ce face cu viata lui e problema sa.
Mda...uite la CNA'ul sufletelor nu m-am gandit :)

Domnul.Brucan spunea...

Well...prietene nou :), la topicul postat de tine as putea sa-ti raspund ca daca-mi iei in momentul asta toata muzica, si ma privezi de posibilitatea de a mai auzi vreodata acorduri muzicale, as fi cu cel putin 50% mai sarac si gol. Cat despre muzica potrivita pentru anumite momentele din viata, fiecare isi cauta niste raspunsuri, de unde si vorba "music can name the unnamable and say the unsayable"

Adi spunea...

adevarat
dar trebuie sa avem grija,zic eu, sa ne potrivim muzica cu sentimentele, nu sa ne modelam sentimentele dupa anumite melodii "la moda" sau "mai cunoscute"

zuPPazThaR spunea...

Nea Brucane...frumos ai grait acolo...Ma bucur ca mai exista lume care intelege ideea de muzica.
Adi ...nu e vorba de moda...Nu e bine in general de fel sa "te potrivesti" dupa muzica...Adica deh...Eu de exemplu ascult ceva mai dur tocmai pentru a nu fi nevoit sa merg pe strada si sa dau cu drujba'n oamenii care ma dispera :))

Anonim spunea...

Axiotron Laptop [url=http://www.hqlaptopbatteries.com/-2413lmi-laptopbatterymodel1093.html]Laptop AC Adapter[/url] High Quality Laptop Batteries http://www.hqlaptopbatteries.com/-ze5000-laptopbatterymodel545.html Lenovo Laptop
buy laptops [url=http://www.hqlaptopbatteries.com/battery-3603xci-batterytype1.html]dell laptop[/url] buy Laptop Battery http://www.hqlaptopbatteries.com/files/products/images_ph1_54571.jpg laptop review
Lenovo Laptop [url=http://www.hqlaptopbatteries.com/-261xv-laptopbatterymodel1199.html]Laptop search and advice[/url] Wholesale Price on Laptop http://www.hqlaptopbatteries.com/battery-6920-batterytype1.html Find a Dell Laptop Battery