Free your MIND

Those who are crazy enough to think they can change the world, usually do

luni, 26 ianuarie 2009

ATROCITATILE din Fasia Gaza

NO COMMENT - Va las pe voi

Pentru cei care nu stiu, in Gaza se desfasoara de ceva timp conflicte armate intre israelieni si palestinieni. In pozele ce urmeaza veti putea observa "atentia deosebita" de care se bucura populatia civila palestiniana din partea trupelor militare israeliene. Prin acest post incerc sa va arat ceea ce nu cred ca veti vedea vreodat la TV. Astept parerile voastre

"Are bombe in Pampers. Check him!"


Copil - Undercover terrorist


"Ne intereseaza siguranta copiilor"

Tu de ce te ascunzi...Fumezi, ai??? Ia treci la scoala si maine sa te prezinti cu parintii!

Ajutam femeile in varsta, care sunt legate la ochi sa treaca strada

Armata are grija de copii cum stie ea mai bine!

They say the good die young!

Victime colaterale!

Nu avea autorizatie de constructie de la autoritatile israeliene

No comment!(pentru cei care nu stiu engleza: http://translate.google.com)
Numar pana la 10, da-te din fata:1,2,

10




Click pe poza pentru a o mari!

Asta se intampla in ziua de azi in lume. Ar trebui sa ne intereseze aceste lucruri. Ar trebui sa dam dovada de solidaritate. Doar ca noi preferam sa ne uitam la Surprize Surprize, Din dragoste, elodia episodul 235, etc.
De ce stirile din Romania prezinta numai crime si omoruri izolate, iar aceste atrocitati nu sunt aratate.
Nu ne ridicam niciodata semne de intrebare, dar se poate la un moment dat sa ne aflam si noi intr-o situatie asemanatoare, si atunci, va intreb, vom fi la fel de indiferenti?
by zuPPazThaR



7 comentarii:

Anonim spunea...

parca ar fi imagini dintr-un film prost...
parc-am fi in evul mediu, nu in sec. XXI

Anonim spunea...

copile nu fi prost, orasul e departe.

ma indoiesca ca cei doi bebelusi morti au fost omorati de gloante israeliene, la fel cum ma indoiesc de tote pozele alea.

faptul ca palestieni trasiesc din vanzarea membrilor familiei pentru a devenii bombe vii ce se detoneaza in scoli evree, sau in orase eveiesti nu are nimic, ca doar jidani nu is oameni.

daca ai sa-ti ridici perisoru din tastatura ai sa afli ca lumea nu se invarte cum credeai tu.

free your mind!!!

zuPPazThaR spunea...

mda...deci din al tau punct de vedere e un lucru normal uciderea copiilor sau a jurnalistilor...mda, fiecare cu judecata sa...

Anonim spunea...

@ Anonim "ai sa afli ca lumea nu se invarte cum credeai tu." Pot sa te contrazic? Arhimede zicea "dati-mi un punct fix si-am sa misc pamantul" ....
Si ti se pare normal sa fi vandut(a) spre a te detona in scoala unui seaman de-al tau?
Desi nu cred ca sunt oameni vanduti spre a deveni bombe mobile, ci pur si simplu este o onoare pentru ei asa ceva (poate unii dintre ei primesc si o suma importanta de banii, din care va trai mai departe restul familiei)

Anonim spunea...

cum spunea o celebra formatie odata...
"Did-did-did-did-you see the frightened ones?
Did-did-did-did-you hear the falling bombs?"

Anonim spunea...

Desi sunt impotriva atacurilor azi fac o mica exceptie.

Nu o lua in nume de rau dar daca nu faci decat sa vorbesti la contradictoriu fara a gandi draga anonimule imi pare rau dar iti pierzi vremea.

1) ma indoiesca ca cei doi bebelusi morti au fost omorati de gloante israeliene (ne pare rau ca nu i-am fotografiat numai pe aia cu gloante de israelieni. Promit ca ii dezgropam ii taiem feliute mici sa vedem bine bine ca la CSI a cui o fost glontul si de unde o venit). Pana mea tu nu vezi ca omul isi omoara seamanul cu usurinta cu care calca o furnica din greseala si partea grava este ca are aceasi mustrare de constiinte.

2. faptul ca palestieni trasiesc din vanzarea membrilor familiei (tie iti place sa generalizezi nu?) Sunt de acord ca daca spun ca noi doi suntem dobitoci nu poti sa zici ca toata populatia Romaniei este formata din cea mai pura forma de dobitocism existent. Nu imi spune ca esti un geniu pentru ca de erai nu generalizai si gandeai inainte sa zici ceva. Care e diferenta dintre tine care zici ca palestinienii isi vand copii si Hitler care sustinea ca sapunul de evrei este de cea mai buna calitate?

3.daca ai sa-ti ridici perisoru din tastatura ai sa afli ca lumea nu se invarte cum credeai tu (sunt sigur ca daca ai criticat pe cineva astfel tu esti mai iluminat si stii ce se intampla in jurul tau) Imi pare rau dar mai nou daca vorbesti ceva si nu ai altceva care sa iti sustina vorbele tinzi sa semeni a gura sparta.

4. Nu o lua in nume de rau nu stiu cine esti si poate de asta imi e usor sa fiu obiectiv cu ce zici dar nu stiu ce ai scris acolo de m-a enervat (de fapt stiu generalizarile tale)

P.S. Freedom of mind is not very productive.

zuPPazThaR spunea...

mai toti avem dreptul...sau altfel spus...Personal incurajez lumea sa isi prezinte punctul personal de vedere,...nu am spus si nu voi afirma vreo data ca punctul meu de vedere este cel mai bun, sau e singurul corect...
trebuie sa vedem cum gandesc si altii...
numai asa ne putem face o ideea mai buna despre ce se intampla in jurul nostru...
daca nu auzim la 18 din 20 de oameni ca ei se uita la stirile de la ora 5 vom fi tentati sa spunem ca acea emisiune nu are telespectatori....asa ca...daca e sa cauti bine, gasesti ceva bun in fiecare punct de vedere
SPUNETI CE GANDITI...